Снимка Кадър: Фейсбук/Netzfrauen Петел следи какво се случва след случая дивангейт. Днес шефът

...
Снимка Кадър: Фейсбук/Netzfrauen Петел следи какво се случва след случая дивангейт. Днес шефът
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен към Шарл Мишел: Не допускай повече историята с дивангейт да се повтори

Снимка Кадър: Фейсбук/Netzfrauen 

" Петел " следи какво се случва след случая " дивангейт ". Днес шефът на Европейска комисия насочи ясно обръщение по тематиката. 

Урсула фон дер Лайен напълно намерено е предизвестила ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел да не позволява повече историята с " дивангейт " да се повтори.  Както е известно, ръководителят на Европейска комисия бе заставен да седне на диван, до момента в който столът до президента на Турция Реджеп Ердоган бе ангажиран безогледно от Шарл Мишел. За недоразумението от Анкара бяха безапелационни, че всичко е било спазено съгласно интернационалния протокол и всяко недоразумение е пристигнало от страна на гостите от Брюксел.

Фон дер Лайен и Шарл Мишел разговаряха в понеделник за първи път след този случай.

Именно тогава ръководителят на Европейска комисия е декларирал на своя сътрудник, че няма да разреши да се случи повече сходна преживелица, разкриха източници от Европейска комисия пред испанската организация EFE.

Двамата са разискали " настоящи въпроси ", касаещи Европейски Съюз, а самата среща сред тях е траяла близо час, осведомиха още източниците от Европейска комисия, написа Novini.bg.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР